0 (800) 30-32-92  +38 (061) 222-32-92  Замовити дзвоник
Замовити дзвоник

Залиште Ваше повідомлення і контактну інформацію та наші фахівці зв'яжуться з Вами в найближчий час для вирішення вашого питання.

Ваш номер телефону
Ваш номер телефону*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Бакалія з доставкою додому

Для домашньої випічки, наприклад, для великодньої паски або домашнього печива, можна приготувати смачну лимонну глазур, яка додасть приємного кисло-солодкого смаку та свіжого цитрусового аромату, ще й декорує ваш десерт. Готується вона дуже просто, нам потрібні лише свіжий лимон та цукор.

Цукор перемеліть в цукрову пудру, наприклад, кавомолкою. Вичавіть лимонний сік та за бажанням, натріть на саму дрібну терку трохи лимонної цедри. Із розрахунку на 100 грамів пудри 4 чайні ложки лимонного соку, повільно додавайте сік в пудру, обережно перемішуючи. Маса повинна мати густу консистенцію (повільно стікати з ложки). Використовувати глазур треба зразу, доки вона не взялася кіркою.

Цукор безперечно потрібен здоровому організму, це для людини найлегше отримана енергія, яка зовсім не шкодить при помірному вживанні. Але, як зауважував Зігмунд Фрейд “Будь-яка надмірність несе в собі зерна самознищення”. Тож вживаємо все з розумом, і тоді ми неодмінно зможемо зробити життя здоровим та щасливим разом. Ваша “Добра Хата”.
Інші записи
Рис від "Доброї Хати"
Рис від "Доброї Хати"
Под нашей торговой маркой выпускаются несколько видов риса: длиннозернистый обычный и пропаренный, Басмати, круглозернистый, Камолино и другие. Рис — относительно дорогая крупа, потому что одна из немногих в нашем ассортименте импортированных круп.
Докладніше
6 фактів про соняшник
6 интересных фактов о жареных семечках и подсолнухе:
Докладніше
Навіщо ми додаємо насіння льону в “Happy”?
В полезные утренние завтраки из смеси злаковых хлопьев “Happy 9 злаков + лён” и “Happy 7 злаков + лён” производства Компании «Добра Хата» мы в обязательном порядке добавляем семена льна. Для чего?
Докладніше
  • Коментарі
Завантаження коментарів...
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Запросити вартість товару
Заповніть дані для запиту ціни
Запросити ціну Запросити ціну