0 (800) 30-32-92  +38 (061) 222-32-92  Замовити дзвоник
Замовити дзвоник

Залиште Ваше повідомлення і контактну інформацію та наші фахівці зв'яжуться з Вами в найближчий час для вирішення вашого питання.

Ваш номер телефону
Ваш номер телефону*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Бакалія з доставкою додому

Гриби за харчовою та смаковою якістю розділяють на 4 категорії:

✔Перша категорія — це гриби з відмінними смаковими якостями. До неї відносять білий гриб, груздь справжній, лисичка та рижик сосновий та ялинковий.
✔Друга категорія — це гриби з добрими смаковими якостями. До таких відносять печериці, груздь дубовий, маслюк звичайний, підосиновик, сироїжка біла і дубовник.
✔Третя категорія (з середнім смаком) — це груздь чорний, опеньки справжні, підберезовик, сморчок та деякі інші.
✔Четверта — це глива, дощовик, рядовка і навіть мухомор :-)

У “Доброї Хати” є гриб, що відноситься до першої смакової категорії — це груздь. Традиційно грузді солять чи маринують — після видалення гіркоти, солоні гриби набувають голубуватого відтінку, мариновані — біло-коричневі від спецій.

Грузді м’ясисті та соковиті, мають особливий приємний аромат та надзвичайний смак. У сухому вигляді груздь має близько 32% білку. У давнину груздь справжній вважався єдиним грибом, що підходить для соління, його називали “царем грибів”. Відомий перелік страв на званому обіді 17 березня 1699 року у патріарха Андріана:”...три пироги довгі з грибами, два пиріжка з груздями, гриби холодні під хроном, грузді холодні з олією, грузді нагріті з соком та маслом...” Як бачимо, під час посту груздь був головною прикрасою пісного столу.

Якщо ви досі не куштували маринованих груздів “Доброї Хати” - наполегливо рекомендуємо спробувати з цибулькою та олією. Приємного апетиту.
Інші записи
Рис від "Доброї Хати"
Рис від "Доброї Хати"
Под нашей торговой маркой выпускаются несколько видов риса: длиннозернистый обычный и пропаренный, Басмати, круглозернистый, Камолино и другие. Рис — относительно дорогая крупа, потому что одна из немногих в нашем ассортименте импортированных круп.
Докладніше
6 фактів про соняшник
6 интересных фактов о жареных семечках и подсолнухе:
Докладніше
Навіщо ми додаємо насіння льону в “Happy”?
В полезные утренние завтраки из смеси злаковых хлопьев “Happy 9 злаков + лён” и “Happy 7 злаков + лён” производства Компании «Добра Хата» мы в обязательном порядке добавляем семена льна. Для чего?
Докладніше
  • Коментарі
Завантаження коментарів...
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Запросити вартість товару
Заповніть дані для запиту ціни
Запросити ціну Запросити ціну