0 (800) 30-32-92  +38 (061) 222-32-92  Замовити дзвоник
Замовити дзвоник

Залиште Ваше повідомлення і контактну інформацію та наші фахівці зв'яжуться з Вами в найближчий час для вирішення вашого питання.

Ваш номер телефону
Ваш номер телефону*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Бакалія з доставкою додому

Справа в тому, що майонез — це емульсія, яка під впливом високих температур розкладається на складові. Навіть якщо ви використовуєте домашній майонез, у складі якого лише яєчні жовтки, оливкова олія, гірчиця та винний оцет або лимонний сік, і тоді при термообробці майонез розділиться на компоненти. А що казати про магазинний майонез, складові якого — це яєчний порошок, гірчичний порошок, стабілізатори та “Е”шки, які при нагріванні можуть трансформуватися в шкідливі для організму речовини.

Соус бешамель готувати дуже просто, не зважаючи на складну назву він складається з простих компонентів, які є у кожної господині в холодильнику: молока, вершкового масла, борошна та краплі олії. Пшеничне борошно повинно бути високої якості: біле, сухе, без будь-яких включень, як наприклад пшеничне борошно “Добра Хата”. Ми готуємо бешамель у пательні, тому що так краще видно його консистенцію та зручніше його перемішувати. На помірному вогні в невеличкій кількості рослинної олії розтоплюємо 40-50 грам вершкового масла. Коли воно закипить дуже обережно додаємо 2 столові ложки борошна “Добра Хата”, весь час ретельно перемішуючи вміст пательні. Спочатку одну ложку розподілити по всій поверхні, вимішати, потім — другу. Після того продовжуючи мішати потроху додаємо молоко. Кількість молока залежить від того, бешамель якої гущини ви хочете отримати. Якщо дуже густий, то молока має бути 350-400 мл, якщо треба більш рідкий — молока можна додавати до 750 мл. Ретельно перемішуючи, доводимо суміш до кипіння, та підсоливши, на маленькому вогні витримуємо ще 3-6 хвилин. Якщо отримали занадто рідкий соус — загустіть його при приготуванні, додаючи ще борошна, якщо навпаки — дуже густий, додайте в нього ще молока.

Бешамель можна використовувати при запіканні м’яса по-французькі, лазаньї або навіть замість вершків у біфстроганоф (рідкий соус). Його можна зберігати у морозильнику, але при цьому коли вирішите використовувати, розігріти бешамель треба на водяній бані. Але ми рекомендуємо не готувати соус наперед, а кожен раз робити свіжий, це нескладно, корисно та дуже смачно. Зробимо життя здоровим та щасливим разом! Ваша “Добра Хата”.
Інші записи
Рис від "Доброї Хати"
Рис від "Доброї Хати"
Под нашей торговой маркой выпускаются несколько видов риса: длиннозернистый обычный и пропаренный, Басмати, круглозернистый, Камолино и другие. Рис — относительно дорогая крупа, потому что одна из немногих в нашем ассортименте импортированных круп.
Докладніше
6 фактів про соняшник
6 интересных фактов о жареных семечках и подсолнухе:
Докладніше
Навіщо ми додаємо насіння льону в “Happy”?
В полезные утренние завтраки из смеси злаковых хлопьев “Happy 9 злаков + лён” и “Happy 7 злаков + лён” производства Компании «Добра Хата» мы в обязательном порядке добавляем семена льна. Для чего?
Докладніше
  • Коментарі
Завантаження коментарів...
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Запросити вартість товару
Заповніть дані для запиту ціни
Запросити ціну Запросити ціну