0 (800) 30-32-92  +38 (061) 222-32-92  Замовити дзвоник
Замовити дзвоник

Залиште Ваше повідомлення і контактну інформацію та наші фахівці зв'яжуться з Вами в найближчий час для вирішення вашого питання.

Ваш номер телефону
Ваш номер телефону*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Бакалія з доставкою додому

“Еко” тобто екологія чи економія? І те, і інше.
Більш ніж на 90% кухонь, за результатами опитувань, є спеціальна шухляда для поліетиленових пакетів. Ми пропонуємо звільнити цю шухляду для зберігання більш потрібних і менш шкідливих речей.
Вирішення проблем екології взагалі та утилізації пластику зокрема — пріоритетні завдання для людства. А особливо актуальні вони для нашого рідного Запоріжжя, де ситуація одна з найгірших в Україні.

Що означає бути більш відповідальним?


Це прості, почуті нами ще в дитинстві від батьків, правила. Не залишати сміття після пікніку, ощадливо ставитись до природи, цінувати будь-чиє життя.
Проблема пластику зараз вийшла на рівень загальносвітових, а про Велику тихоокеанську сміттєву пляму (цілий острів з пластику, що дрейфує в океані) не писав тільки лінивий. Європейські країни прийняли закон, який забороняє використання пластикового посуду та трубочок з 2021 року.

“Добра Хата” намагається зробити життя щасливим та здоровим. Це не просто мета, це шлях, який складається з багатьох кроків. Кожний може внести свій невеликий внесок у боротьбу за чистоту довкілля, яке ми залишимо у спадок нашим дітям та онукам. Ми запускаємо довгострокову програму “Нам не все одно”, в межах якої ми будемо пропонувати прості рішення, які на крок будуть наближати нас до відповідальної та ощадливої взаємодії з природою. Першим з багатьох кроків буде постійна пропозиція нашого інтернет-магазину за символічну ціну придбати сумку зі спанбонду (флізеліну). В основі флізеліну штучне волокно целюлози (як в аркуші паперу) з додаванням поліестеру для зносостійкості. Така сумка компактно збирається. Вона зекономить гроші на пакети з супермаркету, та прослужить довго. А коли вона все ж зноситься, термін її перетворення на безпечний компост буде мінімальним. Ми можемо впровадити це разом, якщо ви нам допоможете! УВАГА: взірець сумки на фото може відрізнятись від її вигляду при отриманні.
Інші записи
Програма лояльності
Програма лояльності
Найближчим часом запрацює програма лояльності нашого інтернет-магазину, що передбачатиме нарахування балів за кожну витрачену в магазині гривню. Бали будуть збиратися на окремому рахунку та їх можна буде обміняти на безкоштовну доставку, знижку або деякі товари нашого асортименту.
Докладніше
Ми в соцмережах
Наші сторінки в соціальних мережах розкажуть більше! Підписуйтесь на нас та будьте в курсі останніх новин Компанії та інтернет-магазину
Докладніше
  • Коментарі
Завантаження коментарів...
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Запросити вартість товару
Заповніть дані для запиту ціни
Запросити ціну Запросити ціну