0 (800) 30-32-92  +38 (061) 222-32-92  Замовити дзвоник
Замовити дзвоник

Залиште Ваше повідомлення і контактну інформацію та наші фахівці зв'яжуться з Вами в найближчий час для вирішення вашого питання.

Ваш номер телефону
Ваш номер телефону*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Бакалія з доставкою додому

Скористатись нарахованими балами ви зможете з другого замовлення, тому що перші бали будуть нараховані за витрачені на перше замовлення кошти. Асортимент товарів та послуг, що можна обміняти на бали, згодом буде збільшуватись. Слідкуйте за нашими новинами

При оформлені кошика, якщо ваш бальний рахунок буде містити нараховані бали, з’явиться додаткове поле, в якому вам буде запропоновано скористатись вашими бонусами. Якщо їх для бажаного буде недостатньо, система попередить про це. Суму накопичених балів можна буде побачити в кабінеті користувача після реєстрації.

Програму лояльності плануємо запустити до кінця поточного 2020 року, тож слідкуйте за анонсами на сайті, робіть замовлення, отримуйте фінансову вигоду та задоволення від купівлі.

Інші записи
Еко-сумка "Добра Хата"
“Добра Хата” пропонує скоротити використання поліетиленових пакетів.
Задля цього в асортименті магазину з’явилась “Еко-сумка”. Вона багаторазова, зроблена зі спанбонду (флізеліну). З яскравим принтом та приємною ціною.
Докладніше
Ми в соцмережах
Наші сторінки в соціальних мережах розкажуть більше! Підписуйтесь на нас та будьте в курсі останніх новин Компанії та інтернет-магазину
Докладніше
  • Коментарі
Завантаження коментарів...
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Запросити вартість товару
Заповніть дані для запиту ціни
Запросити ціну Запросити ціну