0 (800) 30-32-92  +38 (061) 222-32-92  Замовити дзвоник
Замовити дзвоник

Залиште Ваше повідомлення і контактну інформацію та наші фахівці зв'яжуться з Вами в найближчий час для вирішення вашого питання.

Ваш номер телефону
Ваш номер телефону*
Ваше ім'я
Ваше ім'я

* - Поля, обов'язкові для заповнення

Повідомлення надіслано
Ваше повідомлення успішно відправлено. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш фахівець
Закрити вікно

Бакалія з доставкою додому

Насіння льону містить широкий комплекс вітамінів: А, В1, В2, В5, В6, В9, С, Е, К, РР, багато мікроелементів, серед яких селен, що досить рідко зустрічається в харчових продуктах, та тим не менш дуже необхідний для жителів міст. Та цінні вони не тільки цим.

Льон з давніх-давен був відомий як лікарська рослина. Обволакувальна та протизапальна дія льну використовувалась нашими пращурами при лікуванні шлунка та кишківника, очищенні організму від токсинівта профілактиці онкологічних захворювань. Ці властивості насінню надають насичені жирні кислоти Омега-3, Омега-6 и Омега-9, повний комплекс яких іноді називають вітаміном F. Крім цього переліку, вони попереджають розвиток остеохондрозу та ревматичного поліартриту.

Насіння льону в “Добрій Хаті” модна купувати окремо, та в готових сумішах цільнозернових пластівців “Happy” ви отримуєте комплексний збалансований сніданок, що покриває вашу денну потребу в вітамінах та мікроелементах. При сучасному неправильному харчуванні з перекусами, недостатнім вживанням рідкої їжі та періодичним фастфудом, правильний корисний сніданок стає дедалі важливішим. Для посилення смаку та користі, ми рекомендуємо суміші пластівців + льон залити на ніч натуральним йогуртом, кефіром або ряжанкою. Виробляйте правильні звички в харчуванні, пробуйте нове. Та будьте здорові!
Інші записи
Рис від "Доброї Хати"
Рис від "Доброї Хати"
Под нашей торговой маркой выпускаются несколько видов риса: длиннозернистый обычный и пропаренный, Басмати, круглозернистый, Камолино и другие. Рис — относительно дорогая крупа, потому что одна из немногих в нашем ассортименте импортированных круп.
Докладніше
6 фактів про соняшник
6 интересных фактов о жареных семечках и подсолнухе:
Докладніше
Грузді від "Доброї Хати"
В ассортименте «Доброй Хаты» есть гриб, относящийся к первой вкусовой категории — это груздь.
Докладніше
  • Коментарі
Завантаження коментарів...
Купити в один клік
Заповніть дані для замовлення
Запросити вартість товару
Заповніть дані для запиту ціни
Запросити ціну Запросити ціну